Bilder; Prosjekt om barnearbeid

Hittil har det vært en herlig dag. Vi hadde bare 3 timer på skolen, gruppa mi fikk 6er på prosjektet om barnearbeid og etterpå feirer jeg og noen av vennene mine bursdagen min. Blir koselig. Dessverre har jeg ikke videoen vår, men jeg har bildene vi brukte i den.

Jeg tok med slitte / gamle klær og litt sminke og så gikk vi rundt og fotograferte folk i klassen. Det skulle være symbolske bilder som viste vanlige ungdommer med dårlig samvittighet. På hvert bilde er den en barnearbeider, og det symboliserer at vi vet om det og tenker på det, og det skulle være en reklame som skulle få folk til å spøtte hvordan det vi kjøper er laget. Man skal ikke støtte barnearbeid for hvis vi slutter å kjøpe produkter fra merker som bruker barnearbeid tvinges de nesten til å slutte. Bland annet kommer bomullen H&M bruker i klærne sine fra barnearbeidere, det samme med toblerone og andre sjokolader. 

Logoen / "merket" vårt eller hva jeg skal kalle det heter FAOUR. Det betyr sympati på latin, og vi syntes det passet bra. Vi lagde en logo på en plakat vi laget også, som var en F inne i et øye. Siden vi ikke kunne lage den logoen på PCen lagde jeg en forside med øyne i fokus.

Sunniva, Daniel, Ludvik og Adnan, herlig gruppe egentlig. =)

Q: Hva syntes dere om bildene?

Q: Vet dere hvor produktene dere kjøper er fra og hvordan de er laget? 

Jeg vet at jeg skal bli mer oppmerksom på det heretter.

KLEM FRA THERESE ^^,

5 kommentarer

Elin

19.nov.2010 kl.23:27

Kule bilder altså!! Fortjente virkelig en 6er! ;)

Andrea

20.nov.2010 kl.00:18

wow, så fine bilder. :) dere har virkelig forstått greia

Helene <3 ^^

20.nov.2010 kl.00:19

Så fint

jeg har aldri vært så oppmerksom på det, nei. :-S Men kanskje jeg bør begynne å tenke på det. Kjøper mye second hand, det er iallefall ikke å støtte barnearbeid. Man støtter miljøet. C-:

eiril :)

20.nov.2010 kl.11:07

fortjente 6 :D

og adriellllllll... hahahahahahahahahah!

Jules

22.nov.2010 kl.12:48

AAAAADDDDRRRRIIIIIIEEEEEEELLLLLLL

Skriv en ny kommentar

hits